Την πρόκρισή του στην Πρώτη Εθνική Κατηγορία πήρε πανάξια ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου (ΣΟΧ). Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του προκριματικού ομίλου Α’ Αττικής, που ολοκληρώθηκε στις 9 Απριλίου, το σωματείο των βορείων προαστίων υπερέβη τον πρωταρχικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία (ανέβηκε πέρυσι), τερματίζοντας στην 3η θέση.
«Σε αυτό το τρίμηνο ταξίδι πρωταγωνιστές ήταν παλαιότεροι και νεότεροι αθλητές και αθλήτριες μας, όλοι τους ερασιτέχνες, αλλά με μεγάλη αγάπη και διάθεση να φτάσουν την ομάδα ακόμα πιο ψηλά!», ανέφερε η διοίκηση του ομίλου, ευχαριστώντας θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους όλους και τον καθένα ξεχωριστά:
-τον αρχηγό Πέτρο Ραχμανίδη
-τον Βασίλη Κοτρότσο
-τον Κωστή Σκαπέρδα
-τον Ηλία Πετράκη
– τον Δημήτρη Τζώρτζη
-τον Φίλιππο Κορνιώτη
-τον Ρένο Μηλιά
-την Μπέτη Μακρή
-την 15χρονη Μαριάννα Παρόγλου με 7/8, στη σκακιέρα μέχρι 20 ετών!
-την 12χρονη Κατερίνα Χριστοδούλου που έπαιζε στη σκακιέρα κάτω των 16 .
-τον 13χρονο Παναγιώτη Κηρυττόπουλο, στη σκακιέρα κάτω των 20 ετών
-τον Δημοσθένη Γαρυφάλλου
-τον Ορφέα Ξένο
-τον 11χρονο Νότη Αναγνωστόπουλο που όποτε χρειαζόταν ερχόταν από το Καρπενήσι για να παίξει στις σκακιέρες έως 16 & έως 20
-τον 7χρονο Μιχαήλ Νικητάκη με 7/8, στη σκακιέρα μέχρι 12 ετών!
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες!», κατέληξε το μήνυμα του ΣΟΧ.
Τα συγχαρητήρια του δημάρχου
«Με συνέπεια, σταθερότητα και προσπάθεια ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου φέρνει, με τις επιτυχίες του, χαρές, όχι μόνο για τους φίλους του πνευματικού αθλήματος, αλλά και για όλη την πόλη», σημείωσε, από την πλευρά του, ο Σίμος Ρούσσος. «Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι, παρότι ερασιτέχνες, οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας αγωνίζονται με πάθος για να φτάσει ψηλά ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου. Τους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον», κατέληξε ο δήμαρχος.
Εύσημα από την παράταξη «Αγαπάμε το Χαλάνδρι»
Σε δικό του μήνυμα ο συνδυασμός της Κρίστης Αγαπητού ανέφερε: «»Ρουά ματ» στο Σκακιστικό Διασυλλογικό πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής Αττικής, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου, πέτυχε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου! Ο Σ.Ο.Χ. τερμάτισε στην 3η θέση και προκρίθηκε πανάξια στην Α’ Εθνική Κατηγορία». Η παράταξη «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» χαιρετίζει την επιτυχία του συλλόγου της πόλης και δηλώνει πως θα είναι στο πλευρό του σε ό,τι χρειαστεί στο μέλλον.
Δείτε επίσης: Το αρχείο τοπικής ιστορίας βρήκε την… ομάδα του
Ειδήσεις από το Χαλάνδρι στο amarysia.gr