Το όριο των 800 διαθέσιμων θέσεων του «Run The Christmas Night @Chalandri 2025» συμπληρώθηκε αστραπιαία, όπως ανέφερε ο Δήμος Χαλανδρίου.
Μέσα σε λίγες ώρες από το άνοιγμα της πλατφόρμας συμμετοχών, ο χριστουγεννιάτικος νυχτερινός αγώνας δρόμου κατέγραψε φέτος ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της δράσης, δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον για τον φετινό θεσμό.
«Η εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση και άμεση ανταπόκριση του κόσμου επιβεβαιώνουν τη δυναμική της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί πλέον μια από τις πιο αγαπημένες αθλητικές και γιορτινές δράσεις της πόλης», τόνισε ο Δήμος.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 21:00, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, σε διαδρομή 4.600 μέτρων.
Κάλεσμα εθελοντών
Παρά το κλείσιμο των αθλητικών εγγραφών, οι αιτήσεις για οικειοθελή συνεισφορά συνεχίζονται με δήλωση συμμετοχής εδώ
Κοινωνική δράση
Στο πλαίσιο του αγώνα, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα. «Η προσφορά όλων μπορεί να κάνει τη διαφορά τις ημέρες των γιορτών», ανέφεραν οι διοργανωτές.
Πληροφορίες: Δ/νση Παιδείας, Αθλητισμού & Ν. Γενιάς Δήμου Χαλανδρίου Τηλ.:2106897521 – 2106856410 email: agones@halandri.gr






































































































