Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Κάτω Χαλάνδρι, το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου. Το βρέφος ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος καθαρό και περιποιημένο, ενώ φορούσε σκούφο, κάλτσες παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.
Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, παραλαμβάνοντας το παιδάκι που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία».
Όπως είπαν οι γιατροί, το βρέφος είναι περίπου δύο μηνών, πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση. Η τσάντα και τα ρούχα του μωρού εστάλησαν για εξετάσεις στην Εγκληματική Υπηρεσία με την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθούν κάποια στοιχεία για τους γονείς του κοριτσιού, ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.
Δείτε επίσης: Κρούσματα στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου – Έκκληση της διοίκησης στους πολίτες