To δικό τους εορταστικό μήνυμα προσφοράς κι αλληλεγγύης έστειλαν το προσωπικό και τα αγόρια & κορίτσια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου.
Ετοίμασαν, τις προηγούμενες μέρες, με πολύ μεράκι και μεγάλη δόση αγάπης, όπως σημείωσε ο Δήμος, τα πασχαλινά καλάθια για τα παιδιά των εξυπηρετούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Κουλούρια, αυγά, λαμπάδες κι ευχετήριες κάρτες παραδόθηκαν και μοιράστηκαν στη διανομή που έκανε η δομή του Δήμου.
«Ισχυρό μήνυμα ελπίδας»
«Η στήριξη βέβαια του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι συνεχής, καθώς στους πέντε Σταθμούς ετοιμάζονται καθημερινά περίπου 90 μερίδες φαγητού για το συσσίτιο της δομής», ανέφερε ο Δήμος.
Η αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου, που βρέθηκε τη Μ. Τρίτη στον 5ο Παιδικό Σταθμό όπου συγκεντρώθηκαν τα πασχαλινά καλάθια από όλα τα τμήματα, δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή της.
«Η Προσχολική Αγωγή του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αλληλεγγύης στην πόλη. Στηρίζει σταθερά το Κοινωνικό Παντοπωλείο και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας», σημείωσε.
Δείτε επίσης: «Σύμμαχος» ο Δήμος στη μείωση της σπατάλης τροφίμων