Την ενεργή του παρουσία σε εκδηλώσεις δυναμικών τοπικών συλλόγων υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» Μάνος Κρανίδης. Ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε ότι συμμετείχε με χαρά και τιμή στις υπέροχες εκδηλώσεις τριών εξαιρετικά ενεργών φορέων της πόλης και πιο συγκεκριμένα:
1. Ημέρα Περιβάλλοντος Δράση των Πεζοπόρων Χαλανδρίου (και Δήμου) στη Ρεματιά και το Πάρκο Φραγκοκλησιάς
2. Σκακιστικό Φεστιβάλ & 22ο Σχολικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων του Σκακιστικού Συλλόγου Χαλανδρίου στη κεντρική πλατεία
3. Έκθεση Ζωγραφικής για τα 8 χρόνια του Επιστημονικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αργώ


«Ζωντανές εκδηλώσεις ουσίας από δυναμικούς Συλλόγους με αγάπη και διαρκή πραγματική προσφορά για την πόλη μας», τόνισε ο συνδυασμός, προσθέτοντας: «Η παρουσία του Μάνου Κρανίδη και των μελών της κίνησης πολιτών “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023” είναι διαχρονική, διαρκής και ουσιαστική εδώ και πολλά έτη και όχι φευγαλέα στη λογική του θεαθήναι και προεκλογικών τακτικισμών».
«Εμείς τους στηρίζουμε με πράξεις και πιστεύουμε πολύ και βαθιά στη εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους ενεργούς δυναμικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας», σημείωσε η παράταξη, για να συμπληρώσει: «Με αυτούς έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε ωφέλιμα για ένα καλύτερο Χαλάνδρι, γιατί οι πολίτες του αξίζουν και μπορούν καλύτερα». «Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράση, μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα», κατέληξε η σχετική ανακοίνωση.
Δείτε επίσης: Η επιστροφή του Μαθητικού Φεστιβάλ της πόλης – Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων