Με όλα τα μέτρα προστασίας αλλά και θετική ενέργεια, το εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης «ΔΡΩγιαΜΕΝΑ», ξεκινά τα φετινά του δια ζώσης μαθήματα, στο Χαλάνδρι, για εφήβους και παιδιά. «Με ανυπομονησία και άπλετη χαρά σας ενημερώνουμε ότι αρχίζουν και πάλι τα προγράμματά μας από αρχές Οκτωβρίου 2020!», τόνισε, σε μήνυμά της, η διευθύντρια του εργαστηρίου Στέφη Θεοδότου, προσθέτοντας: «Ξεκίνησαν οι εγγραφές από 15 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού για αποφυγή συνωστισμού, ενώ κατά την είσοδο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φορούν απαραιτήτως μάσκα προστασίας».
Σύμφωνα με την ίδια, «τα ΔΡώΜΕΝΑ, όπως πάντα, με αγάπη και συνέπεια, τηρούν απόλυτα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19, έχοντας μεριμνήσει για:
*Ολιγομελή Τμήματα
*Προληπτική προγραμματισμένη απολύμανση-μικροβιοκτονία που φέρει πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας με αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
*Απόσταση της ώρας των μαθημάτων μεταξύ τους, ώστε να αερίζεται καλά η αίθουσα, να απολυμαίνεται, καθώς και τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν.
* Χρήση καθαριστή αέρος με ιονιστή κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
*Παρακαλείσθε για τη συμμετοχή σας στο μάθημα, να εισέρχεστε απαραιτήτως με επιπλέον ρούχα και κάλτσες τα οποία θα αλλάζετε κατά την είσοδό σας, στον ειδικό χώρο που σχεδιάσαμε για τον σκοπό αυτό.
*Κατά την είσοδο γίνεται απαραιτήτως θερμομέτρηση και απολύμανση χεριών».
«Στα ΔΡώΜΕΝΑ Δρω Για Μένα, Για Σένα, Για Εμάς!», καταλήγει το σχετικό κάλεσμα.
Πληροφορίες
Ιθώμης 3-5, Χαλάνδρι, 210-6897785, 6941-407372 – Στέφη Θεοδότου, Συγγραφέας / Σκηνοθέτις / Εμψυχώτρια Παιδαγωγικής Θεάτρου / Κοινωνική Λειτουργός, Διευθύντρια Εργαστηρίου «ΔΡώΜΕΝΑ»
-Δείτε επίσης: 3o ΕΠΑΛ Χαλανδρίου: «Άριστα» ξανά στην οικολογική συνείδηση