Μία εκδήλωση ειδικού βάρους προγραμματίζει ο Σύνδεσμος Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου «Ρίζες», σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ινφογνώμων.
Ο λόγος για την παρουσίαση του νέου βιβλίου διά χειρός Κώστα Μπαλαχούτη, με τίτλο «Στέλιος Καζαντζίδης: Δεν με σβήνει κανένας».
Η έκδοση φιλοδοξεί να φωτίσει τη ζωή, την πορεία και την προσωπικότητα του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, μέσα από έρευνα και αρχειακό υλικό.
Πέρα από τον συγγραφέα, θα μιλήσουν οι:
-Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος, πρώην Υπουργός
-Χάρης Πασβαντίδης, προϊστάμενος Τμ. Οικονομικής Διαχείρισης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής
-Σάββας Καλεντερίδης, συγγραφέας – εκδότης
Η βραδιά έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου (οδός Αγ. Παρασκευής 76, Χαλάνδρι), με ελεύθερη την είσοδο.
Εκ μέρους των «Ριζών», ο Νίκος Καραμπουρνιώτης ανέφερε σε κάλεσμά του: «Σας περιμένουμε σε μια εκδήλωση που αξίζει να ακούσετε. Ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Μπαλαχούτης, ο Γιώργος Λιάνης, -δημοσιογράφος που επέλεξε ο ίδιος ο Καζαντζίδης να πει τα πάντα, ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κι αγωνιστής του προσφυγικού κινήματος Χάρης Πασβατίδης, θα μας αναλύσουν άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου τραγουδιστή».
Ειδήσεις από το Χαλάνδρι στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook







































































































