Έπειτα από απουσία περίπου ενός έτους λόγω κορωνοϊού, με μερικές διανομές προϊόντων πόρτα – πόρτα από τους παραγωγούς, η πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Χαλανδρίου «Μαζί να τα Φάμε» επιστρέφει δια ζώσης και ανανεωμένη. Οι εθελοντές της δραστήριας κίνησης του προαστίου δίνουν ξανά «ραντεβού» με τους καταναλωτές; στο γνώριμο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου / Λυκείου της πόλης (Οδός Πεντέλης 90) την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, από 09.00 έως 13.30, για την 66η κατά σειρά διάθεση αγαθών.
Οι άνθρωποι της διανομής καλούν τους πολίτες να δώσουν εκ των προτέρων παραγγελία το αργότερο έως την Παρασκευή 5/11, είτε συμπληρώνοντας σχετική φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mazinatafame.blogspot.com είτε τηλεφωνικά: 210 6717990 & 210 6851450 (10:00 – 13:00 ) και 215 5303429 & 210 6851450 (17:00-20:00).
Επίσης, οι ιθύνοντες της πρωτοβουλίας υπενθυμίζουν και το «καλάθι της αλληλεγγύης» του «Μαζί να τα Φάμε» για περίπου 140 οικογένειες στο Χαλάνδρι. «Όσοι έχετε τη δυνατότητα, προσπαθήστε να βάλετε στην παραγγελία σας έστω ένα είδος για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά από την κρίση», ανέφερε σχετικό μήνυμα, για να προσθέσει: «Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τους εθελοντές να οργανωθούν καλύτερα ενώ παράλληλα ενισχύετε ακόμη περισσότερο τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, διότι η προσφορά των παραγωγών στο καλάθι της αλληλεγγύης αποτελεί ποσοστό των παραγγελιών που εξυπηρέτησαν».
«Και μην ξεχνάτε: Με τις αγορές σας από το “Μαζί να τα Φάμε” ενισχύετε την αλυσίδα αλληλοϋποστήριξης Ελλήνων παραγωγών, οικογενειών που προμηθεύονται αγνά και ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές αλλά και των συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα λόγω των εξαιρετικά δυσχερών οικονομικών συνθηκών», υπογράμμισαν οι διοργανωτές της δράσης, καλώντας τους καταναλωτές να φορούν μάσκα σε όλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο του με απόσταση 1,5 μέτρου. «Αποφεύγουμε το συνωστισμό και προσέχουμε πολύ για να είμαστε όλοι ασφαλείς», επεσήμαναν οι εθελοντές παραθέτοντας τον τιμοκατάλογο προϊόντων που μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης: «Δευτεραθλητής» Ελλάδας το Χαλάνδρι στην οδήγηση με περισσότερο αλκοόλ