Σάρκα και οστά αποκτά ο νέος σύλλογος «Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου». Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, από 08:00 έως 14:00, στο 8ο Γυμνάσιο (επί της οδού Φιλίππου), θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Κεντρική, μέχρι στιγμής, δράση, όπως αναφέρει ο σύλλογος, είναι ο αποχαρακτηρισμός της χρήσης γης στον ΧΕΥ 9.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
« Ο Σύλλογος μας «Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου», μέχρι στιγμής έχει προεδρείο, το οποίο, όμως, είναι προσωρινό, και όχι εκλεγμένο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της σύστασης του, είναι αναγκαίο να υπάρξουν εκλογές, ώστε οι άνθρωποι, που θα κατευθύνουν τις δράσεις του, να είναι αποτέλεσμα της επιλογής όλων μας. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, από 08:00 έως 14:00, στο 8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου (επί της οδού Φιλίππου, στο Πάτημα Χαλανδρίου), θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού μας Συλλόγου «Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου».
Δικαίωμα εκλέγειν έχουν όσοι ενήλικες κατοικούν, εργάζονται ή έχουν ιδιοκτησία στο Πάτημα Χαλανδρίου και εφόσον έχουν καταβάλλει το ποσό εγγραφής του στο Σύλλογο, το οποίο αντιστοιχεί σε 10 ευρώ. Το δικαίωμα αυτό έχουν και τα Νομικά Πρόσωπα (δηλαδή οι εταιρείες), που έχουν έδρα στο Πάτημα Χαλανδρίου. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη και να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες εκλογές, μπορούν να καταβάλλουν το ποσό των 10,00 ευρώ στον προσωρινό ταμία του Συλλόγου μας, Λευτέρη Ταταρίδη (τηλ. 694.46.71.031), ο οποίος θα δέχεται εμάς τους γείτονες, καθημερινά, 18.00 – 19.00, στο σπίτι του (Φιλίππου 52Γ), μέχρι τις εκλογές.
Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στον Σύλλογο ακόμα και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, στον χώρο του 8ου Γυμνασίου Χαλανδρίου. Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε φίλους, συγγενείς και γείτονες για τις επικείμενες εκλογές, ώστε ο Σύλλογος μας να έχει την ευρύτερη δυνατή ενεργή συμμετοχή στα τεκταινόμενα της περιοχής μας, και να μπορούμε, μέσα από τη συλλογικότητα αυτή, να εκφράζουμε την άποψη και να εκθέτουμε τις ιδέες μας, σχετικά με το πώς θα γίνει ο τόπος μας καλύτερος.
Πολιτιστικός Σύλλογος
«Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου»