Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδήλωση της υποψήφιας για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στις επερχόμενες εκλογές την 16 η & 17η Οκτωβρίου, Πολυτίμης Λεονάρδου, διευθύντριας ΕΣΥ, εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Αττικής, εντεταλμένης για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ με τον συνδυασμό ΔΗΚΙ-ΙΣΑ και επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη, προέδρο του ΙΣΑ και περιφερειάρχη Αττικής.
Το δυναμικό παρόν έδωσαν πλήθος ιατρών αλλά και σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων.
Την επιτυχημένη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας, οι αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Γιώργος Δημόπουλος, ο πρ. υπουργός και πρόεδρος στα Ελληνικά Πετρέλαια Γιάννης Παπαθανασίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Καλλιθέας Βαγγέλης Μπαρμπάκος, η αντιδήμαρχος Δήμου Ηρακλείου Δέσποινα Αϊβατζίδου, η οποία και χαιρέτισε την εκδήλωση εκ μέρους του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, ο διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Ηλίας Δαλαΐνας, ο πρόεδρος της ΜΟΔ Γιώργος Παπαδημητρίου και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Ιδιαίτερα θερμοί και υποστηρικτικοί ήταν οι λόγοι του Νικήτα Κακλαμάνη, της Ζωής Ράπτη, καθώς και του προέδρου Γ. Πατούλη, οι οποίοι τόνισαν παράλληλα την αναγκαιότητα της συμμετοχής των ιατρών στις επερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Στόχος όλων η πρωτιά της παράταξης και φυσικά η επιτυχία της οικοδέσποινας Πολυτίμης Λεονάρδου στις εκλογές της 16 ης &17ης Οκτωβρίου.