Μια τοποθέτηση που έκανε ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Μάκης Χάρχαρος για το ζήτημα του αμαξοστασίου, την περίοδο 2001-2002, προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση.
Μ. Χάρχαρος: «Κάποιοι έχουν ευθύνη πολιτική»

Στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Μαρτίου, σε ερώτηση από αιρετούς της αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις στην υπόθεση εύρεσης νέου χώρου γκαράζ, ο γ.γ. πήρε τον λόγο, τονίζοντας:
«Δυστυχώς λείπει ο Κώστας Κρητικίδης (νυν αιρετός των “Aλλάζουμε”), ο οποίος τότε, όταν είχανε φέρει το θέμα, δεν ήταν δημοτικός σύμβουλος αλλά καθόταν όρθιος σε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο που είχε έρθει το ζήτημα, με χρηματοδότηση 5 εκατομμυρίων από την Εθνική Τράπεζα, δωρεάν το οικόπεδο πού είναι η πλατεία, ακριβώς μπροστά από το σημερινό αμαξοστάσιο. Εγώ, σαν επικεφαλής της αντιπολίτευσης το στήριξα, ψήφισα υπέρ και το καταψήφισε η διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου δυστυχώς. Γιατί; Διότι είχε έρθει ο αείμνηστος Μιχαηλίδης και κράδαινε διακόσιους ψήφους και τους έλεγε τότε ο Κρητικίδης όρθιος “μην το κάνετε αυτό, σας στηρίζει ο Χάρχαρος και δε θα ψηφίσετε το αμαξοστάσιο να έρθει από κάτω, εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα πέντε εκατομμυρίων;”. Δεν έχουμε αμαξοστάσιο γιατί κάποιοι έχουν ευθύνη πολιτική».
«Νίκη Πολιτών»: «Να σεβαστεί τον θεσμικό του ρόλο ο γ.γ.»

Η παρέμβαση του Μ. Χάρχαρου προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης του Γ. Σταθόπουλου, η οποία, με ανακοίνωσή της στις 20/3, ανέφερε:
«Ο καινούργιος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγ. Παρασκευής στην πρώτη παρουσία του σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επέλεξε να επιτεθεί σε παρελθούσα Δημοτική αρχή. Θεωρούμε ότι η θέση του Γ.Γ. απαιτεί υψηλού επιπέδου γνώση των διοικητικών διαδικασιών την οποία οφείλει να αναδεικνύει στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Ο ρόλος του, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, είναι να επεξηγεί και να απαντά βοηθητικά στην παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη του. Εάν πρόκειται στις επιθέσεις σε μέλη του Δ.Σ, στα ψεύδη και στις αγένειες του κ. Ζορμπά, να δυναμιτίζει το κλίμα με το δικό του στυλ και ο κ. Γενικός προβλέπουμε κακές συνεδριάσεις. Το απευχόμαστε και καλούμε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου να αποτρέψει επανάληψη παρόμοιου γεγονότος».
Δείτε επίσης: Νέο οδοφωτισμό ύψους 2 εκατ. ευρώ δρομολογεί ο Δήμος