Εγκαινιάζοντας τη σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών εκδηλώσεων, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας καλεί τους επαγγελματίες να συμμετάσχουν σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη δημιουργία και λειτουργία e-shop, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 18:00.
Οι έμπειροι ομιλητές θα περιγράψουν αναλυτικά τη διαδικασία δημιουργία αλλά και τις ανάγκες λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, (e-shop) τις πηγές χρηματοδότησης της δημιουργίας του και τη διαδικασία ένταξης στη χρηματοδότηση.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής και ειδικότερα όσους ασχολούνται με λιανικό εμπόριο, χονδρικό εμπόριο, τον κλάδο υπηρεσιών ή την εστίαση.
Πρόγραμμα Εκδήλωσης:
Χαιρετισμός: Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Άννυ Καυκά, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας
Ομιλητές: Φραγκίσκος Θεοφύλακτος, CEO Prisma Consulting και Γιάννης Κωνσταντινίδης, CEO Weddin
Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα δοθεί ο λόγος στο κοινό για ερωτήσεις.
Δηλώσεις συμμετοχής στο: https://lu.ma/rantevoumetodimo και ceo@weddin.gr
Τηλέφωνο Πληροφοριών: 6974649328
Δείτε επίσης: Ανανεώθηκε το πρόγραμμα δωρεάν ασφάλισης των μαθητών
Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει στη Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη μ’ ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.