Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού (5η Δεκεμβρίου), ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, το παρακάτω μήνυμα:
«Τιμούμε σήμερα τους εθελοντές, τιμούμε τη δύναμη της αλληλεγγύης, της συλλογικής προσπάθειας, της ανιδιοτελούς προσφοράς της κοινωνίας των πολιτών.
Οι «Ήρωες της Διπλανής Πόρτας» μάχονται για όλους μας! Αξίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση από όλους μας!
Προσωπικά ευχαριστώ τους εκατοντάδες εθελοντές του Δήμου Διονύσου για τη θέληση τους να μην αφήσουν κανέναν μας πίσω και να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή».
Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου
Η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου, αναφέρει:
«Η αξία του εθελοντισμού είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. Ο εθελοντισμός είναι μια εκδήλωση κοινωνικής συμπεριφοράς, όπου ο άνθρωπος δίχως να έχει το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής προσφέρει τον ελεύθερο χρόνο του για ένα κοινωφελή σκοπό, αντισταθμίζοντας έτσι την τάση που επικρατεί στις σύγχρονες κοινωνίες να αξιολογούνται όλα σύμφωνα με την χρηματική τους αξία.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, διαφαίνεται πόσο σημαντικό είναι το έργο τους και πόσο σημαντική η προσφορά τους. Σας ευχαριστούμε!»
Διαβάστε: 3η Συνεδρίαση ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ: Συζητήσεις και αποφάσεις με στόχο την ασφάλεια