Έτσι έχουμε ένα σύμπλεγμα ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ καταστροφής με ταυτόχρονη αλλαγή χρήσης γης, Κυβέρνηση – εκκλησία – δήμος – μεγάλο κεφάλαιο, να προσπαθούν να περάσουν στο δεύτερο βήμα , μετά τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές, για την αξιοποίηση λένε αυτοί, για την ολοκληρωτική καταστροφή, παράδοση και οικοπεδοποίηση του βουνού λέμε εμείς
Στόχος βέβαια του μεγάλου κεφαλαίου εδώ και χρονιά . Αρωγός στις καταστροφικές βλέψεις οι δημοτικές αρχές διαχρονικά διαπλεκόμενες με ιδιώτες και συλλόγους καταπατητών, προκειμένου για την μετατροπή των καμένων περιοχών σε οικόπεδα για αντιπαροχή.
Η τελευταία προσπάθεια είναι η λειτουργιά μονάδας αεριοποίησης κλαδιών στο παλιό ανενεργό λατομείο ΜΑΛΤΕΖΟΥ, με απεριόριστες βλαπτικές συνέπειες για τους κατοίκους. Δεν διστάζουν σε τίποτα προκειμένου να αυγατίσουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με πρώτο αντάλλαγμα βέβαια την εύνοια και χορηγία του, για την μακροημέρευση τους στις καρέκλες της εξουσίας.
Χρησιμοποιούν πάμπολλα μέσα προκειμένου να ξεγελούν το λαό και να υφαρπάζουν την ψήφο του αφού πρώτα φροντίζουν επιμελώς να τον κρατούν σε απόσταση και άγνοια. Έτσι και τώρα, εδώ στο Δήμο Πεντέλης ξαφνικά όλοι παριστάνουν τους ανεξάρτητους υποψήφιους, τους ακομμάτιστους ενώ και οι ίδιοι αλλά και τα στελέχη τους είναι μέλη της Ν.Δ. κατά κύριο λόγο ή κάποιοι απομεινάρια και ορφανά του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ , που ψάχνουν πολιτική στέγη αντικατοπτρίζοντας σε επίπεδο δήμου ότι ακριβώς συμβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι συνδυασμοί και παρατάξεις, αγαπητοί σύντροφοι, φίλοι και φίλες, γιατί ακριβώς είναι παιδιά του συστήματος και αυτό καλούνται να υπηρετήσουν. Η ανεξαρτησία τους είναι ο μανδύας , η μάσκα που χρησιμοποιούν για να κρύψουν ποιες πολιτικές και πια αφεντικά υπηρετούν .
Όλοι οι άλλοι συνδυασμοί πιστοί στον καταστροφικό Καλλικράτη, και σε κάθε περίπτωση υμνητές του ευρώ-μονόδρομου, ξαφνικά μετατράπηκαν σε πολυσυλλεκτικές παρατάξεις όπου όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να φέρνουν ψηφαλάκια.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στις εκλογές αυτές και σε τοπικό επίπεδο συγκρούονται δύο διαφορετικοί δρόμοι: Ο δρόμος που υπηρετεί τη διέξοδο από την κρίση σε όφελος των συμφερόντων του κεφαλαίου και σε βάρος του λαού και ο δρόμος που υπηρετεί το λαό και τις σύγχρονες, πραγματικές, και συνεχώς διευρυνόμενες, ανάγκες του.
Εμείς , όσοι συμμετέχουμε στη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν κρύψαμε ποτέ, άλλωστε είναι τιμή μας, ότι εξαρτιόμαστε από τα λαϊκά συμφέροντα. Γι αυτό και οι προτάσεις μας έχουν αποδέκτες τους εργαζόμενους, την λαϊκή οικογένεια , τα φτωχά στρώματα του Δήμου μας, τους μικροεπαγγελματίες τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, και φυσικά τη νέα γενιά που αντί να αξιοποιήσουν τις σπουδές τους, τους στέλνουν σε προγράμματα δια βίου μάθησης και γίνονται αναλώσιμα εξαρτήματα , βορά για τα κέρδη των επιχειρηματιών, χωρίς μισθό , χωρίς δικαιώματα για να πάρουν εργασιακή εμπειρία δουλεύοντας τζάμπα .
Αυτές όμως οι πολιτικές περνούν και από τα δημοτικά συμβούλια και είναι απολύτως υπεύθυνοι όλοι αυτοί που τα ψηφίζουν αλλά που σήμερα παριστάνουν τις αθώες περιστερές και γέμισαν από ενδιαφέρον και ευαισθησία για τον κάθε δημότη.
Η ψηφος βλεπετε.