Στη διοργάνωση και πάλι ανταλλακτικού παζαριού στην κεντρική πλατεία της πόλης, προχώρησε το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που συνάντησε η πρώτη παρόμοια προσπάθεια.
Στην ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ αναφέρονται τα εξής:
«Μετά τη μεγάλη συμμετοχή και τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη μας προσπάθεια, το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ οργανώνει και πάλι, το Σάββατο 21 Μαΐου 2011 ανταλλακτικό παζάρι ρούχων και παζάρι αντικειμένων.
Το παζάρι μας δεν είναι φιλανθρωπικό και θέτει δύο στόχους: κατ’ αρχήν επιθυμούμε να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσους και όσες βρίσκονται σε ανάγκη από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Θέλουμε όμως παράλληλα να αποδείξουμε στην πράξη ότι η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι ούτε μειονέκτημα ούτε μιζέρια. Είναι δημιουργική αντίσταση σ’ έναν πολιτισμό που δίνει αξία στο περιτύλιγμα αλλά χάνει την ουσία. Η έμπρακτη αλληλεγγύη και η δημοκρατική δράση είναι η απάντηση μας στο φόβο.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
● Χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι ειδών ρουχισμού.
● Θα προσφερθούν επίσης βιβλία, παιχνίδια, κ.ά.
Το χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι θα γίνει στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου Αττικής από τις 10.30 το πρωί.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τους: Λευκιμμιάτη Χάρη-6972/105023, Πλούμη Παναγιώτη-210/4173317».







































































































