Συνεχίζεται η οξεία αντιπαράθεση μεταξύ διοίκησης και μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με επίκεντρο την οικονομική του κατάσταση, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Παναγιώτη Πανταζή να εκδίδει απαντητική ανακοίνωση στην αντίστοιχη που είχε συντάξει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Μιχάλης Μαρκουλάκης (είχε δημοσιευτεί στο καθημερινό φύλλο της «Α» της 11ης Οκτωβρίου).
Στις πολιτικές αιτιάσεις Μαρκουλάκη περί «προσπάθειας πολιτικής αποκατάστασης του επί δωδεκαετίας δημάρχου Παύλου Καμάρα» από την τωρινή διοίκηση και για «προσπάθεια πολιτικής μείωσης του πρώην δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου», η οποία συνοδεύτηκε με παράθεση οικονομικών στοιχείων σχετικά με το τι παρέλαβε η διοίκηση του τελευταίου το 2006, ο κ. Πανταζής απαντά με τον ίδιο τρόπο: Παραθέτοντας, μεταξύ άλλων, οικονομικά στοιχεία και υιοθετώντας εξίσου σκληρή πολιτική γλώσσα, κατηγορεί την διοίκηση Θεοδωρακόπουλου για τριπλασιασμό του ελλείμματος που παρέλαβε από την διοίκηση Καμάρα (σ.σ. ο κ. Πανταζής ήταν μέλος εκείνης της διοίκησης), καθώς και για υπερδανεισμό την περασμένη τετραετία, σε σύγκριση με τα δάνεια Καμάρα των προηγούμενων 12 ετών, αλλά και αδράνεια ως προς τα μεγάλα έργα στην Πεύκη.
Oλοκληρώνει, ωστόσο, επαναδιατυπώνοντας την έκκλησή του να «μείνουν στο παρελθόν» όλα αυτά, με γνώμονα το μέλλον του Δήμου.
Στην επιστολή αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:
Ο κ. Μαρκουλάκης γράφει… “Ώρα της Αλήθειας…ή Ώρα της Μισής Αλήθειας”. “Ώρα της Μισής Αλήθειας”, αγαπητέ συνάδελφε δεν υπάρχει.
Υπάρχει μόνο για εκείνους που εσκεμμένα δεν παρουσιάζουν τα πραγματικά στοιχεία, πιστεύοντας έτσι ότι θα αλλοιώσουν την πραγματικότητα.
Οι ισολογισμοί δεν είναι απλοί πίνακες, όπως γράφετε, αλλά συντάχτηκαν από ορκωτούς λογιστές, είναι επίσημα έγραφα και αποτυπώνουν την αλήθεια των οικονομικών μεγεθών και έχουμε την εξής αποτύπωση:






































































































