Αμέσως μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Μαρούσι, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, Λευτέρης Μαγιάκης, έκανε στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ την ακόλουθη δήλωση:
«Οι κάλπες της 7ης Νοεμβρίου ανέδειξαν τη Δημοτική Κίνηση ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ενισχυμένη σε ποσοστό και αριθμούς ψήφων και με δύο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει την παράταξή μας που για πολλά χρόνια αγωνίζεται για ένα Δήμο πλάι στους δημότες, την προστασία του περιβάλλοντος, την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Δήμου, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη θεσμοθετημένη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.
Η μεγάλη εκλογική πτώση της παράταξης που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε εκτός των άλλων και την αποδοκιμασία των Μαρουσιωτών για τις πολιτικές που εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση με το μνημόνιο.
Η νέα περίοδος που ξεκινά από 1-1-2011, παρά την υπερίσχυση του κ. Πατούλη, θα έχει καινούρια ποιοτικά χαρακτηριστικά, αφού για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο όλες οι παρατάξεις που πρόβαλλαν προεκλογικά πολιτικές αντίθετες από αυτές που εφαρμόστηκαν στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια και από τις δύο παρατάξεις που διοίκησαν την πόλη.
Ευχαριστούμε όλους τους ενεργούς πολίτες που μας στήριξαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όλους τους Μαρουσιώτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Στις δύσκολες συνθήκες που ήδη ζούμε και θα ακολουθήσουν, η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε αυτή τη στιγμή στους πολίτες, είναι ότι θα προσπαθήσουμε μαζί τους, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους, απόλυτα συνεπείς με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».







































































































