Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος αναλαμβάνει την ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, εξέλιξη που συνδέεται με τον Χολαργό, καθώς η σύζυγός του είναι η αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Άννα Μαρία Τσικρικώνη.
«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, για την τοποθέτησή του στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ μετά από την απόφαση του ΚΥΣΕΑ», ανέφερε σε μήνυμά του ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, προσθέτοντας: «Είμαι βέβαιος ότι η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται σε ικανά και κατάλληλα χέρια και πως θα ανταποκριθεί με ήθος, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, στα νέα του καθήκοντα». «Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα συνεχίσει να στηρίζει το δύσκολο και σπουδαίο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων», κατέληξε.
Παράλληλα, η Διοίκηση του Δήμου συνεχάρη όλους τους νέους αρχηγούς για τους οποίους εύχεται μία επιτυχημένη θητεία στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. για την επιλογή της οποία συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ). Οι υπόλοιποι επικεφαλής στα Όπλα είναι: Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού ο Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού ο Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης. Παράλληλα, αποφασίστηκε να παραταθεί η θητεία του Αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπλιούμη ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.