Για 4η συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει στο Δήμο Πεντέλης το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας ΔΩΡΕΑΝ για μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης.
Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, παρακαλούνται οι καθηγητές και οι δάσκαλοι όλων των ειδικοτήτων που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στο τηλέφωνο 2132050084, (κ.Σιρμποπούλου), και να δηλώσουν την επιθυμία τους, ώστε να καταρτισθεί έγκαιρα το πρόγραμμα διδασκαλίας.
Η κεντρική σύσκεψη για το θέμα με τον δήμαρχο για ρύθμιση όλων των λεπτομερειών, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00.