Στον θρήνο βυθίστηκε το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», καθώς τραγικό θάνατο βρήκε 35χρονη νoσηλεύτρια, η οποία την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έπεσε στο κενό, κατά την προσπάθεια της να εισέλθει από το παράθυρο στο χώρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας – καθώς η πόρτα είχε κλειδώσει!
Κάτω από άγνωστες συνθήκες – η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και έχει διαταχθεί ΕΔΕ – η άτυχη γυναίκα κλειδώθηκε έξω από τη Μονάδα, της οποίας η πόρτα κλείνει αυτόματα.
Στη Μονάδα δεν υπήρχε αντικαταστάτης για να της ανοίξει την πόρτα και σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη δεν ήθελε να χρονοτριβήσει, ψάχνοντας αντίγραφα των κλειδιών στο γραφείο, καθώς οι ασθενείς θα έμεναν χωρίς φροντίδα.
Έτσι, επιχείρησε να μπει στην Μονάδα από το παράθυρο που βλέπει σε φωταγωγό, βρίσκοντας τραγική κατάληξη.