Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων το πάρκο επί της οδού Καλλιανίου, δίπλα από την πρώην Ναυτική Βάση πήρε νέα μορφή. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν αφορούν την αναβάθμιση, τη φροντίδα, τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του φωτισμού.
Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκια εργαζομένων από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος προχώρησαν στην αντικατάσταση των φθαρμένων λαμπτήρων με 15 σύγχρονα φωτιστικά led. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς λαμπτήρες τα συγκεκριμένα φωτιστικά είναι πολύ πιο ανθεκτικά, προσφέρουν ήπιο και επαρκή φωτισμό και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.
«Οι συμπολίτες μας μπορούν πλέον να κινούνται στην περιοχή με μεγαλύτερη ασφάλεια» επισημαίνει η δημοτική Αρχή που ενημερώνει ότι παράλληλα, με τη συνδρομή υδροφόρου οχήματος πραγματοποιήθηκε ενδελεχής καθαρισμός του χώρου και φροντίδα των δέντρων, των θάμνων και του γκαζόν. Ταυτόχρονα, εργαζόμενοι από την Αντιδημαρχία Αστικών Υποδομών επισκεύασαν φθαρμένους επιδαπέδιους κάδους απορριμμάτων και προχώρησαν σε εργασίες ελαιοχρωματισμών στα παγκάκια.
Γιάννης Πισιμίσης : «Σεβόμαστε τον Δημόσιο Χώρο όπως το σπίτι μας»
Ο δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Ο αγώνας αναβάθμισης του αστικού μας Πρασίνου και ανάταξης του Δημόσιου Χώρου στα Βριλήσσια συνεχίζεται. Θα φτάσουμε παντού, σε όλα τα σημεία της πόλης μας. Την προσπάθεια αυτή θέλουμε να αγκαλιάσουν όλοι οι συμπολίτες μας. Σεβόμαστε τον Δημόσιο Χώρο όπως το σπίτι μας, για μια πόλη όπως την ονειρευόμαστε: καθαρή, φιλική, ανθρώπινη»