Γέμισαν, ενόψει εορτών, τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χαλανδρίου, που στηρίζει σταθερά πάνω από 400 οικογένειες. Η δημοτική Αρχή στάθηκε στην ανθρωπιά, αλληλεγγύη και γενναιοδωρία εκατοντάδων πολιτών, μαθητών, εταιρειών, τοπικών επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, φορέων και επαγγελματιών,
Η δομή, χάρη στην πολύπλευρη αυτή στήριξη αλλά και στη σταθερή οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Χαλανδρίου, πραγματοποίησε, από τις αρχές Δεκεμβρίου, με βάση τη διοίκηση, πολλές διανομές, πέραν της προγραμματισμένης του μήνα.
Προσφέρθηκαν στα νοικοκυριά που εξυπηρετούνται, όλα τα διαθέσιμα είδη, από τρόφιμα μακράς διαρκείας έως νωπά κρέατα και ελαιόλαδο, γλυκίσματα, χυμοί, είδη καθημερινής φροντίδας, απορρυπαντικά, παιχνίδια για τα παιδιά, στολίδια και ευχετήριες κάρτες, που έφτιαξαν αγόρια & κορίτσια στους Παιδικούς Σταθμούς και τα σχολεία της πόλης. «Πάνω απ’ όλα, προσφέρθηκε αγάπη και νοιάξιμο», τόνισε η δημοτική Αρχή.
Κώστας Ευθυμίου: «Η ανθρωπιά διαχέεται στην πόλη»
Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ανέφερε σε μήνυμά του: «Ως υπηρεσία νιώθουμε ικανοποίηση και χαρά που, με αφετηρία το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη διαχέεται στην πόλη».
«Μακάρι να μην υπήρχε ανάγκη να επιβιώνουν οι συμπολίτες μας χάρη στην γενναιοδωρία των άλλων και να μην είχαν λόγο ύπαρξης τα κοινωνικά παντοπωλεία. Ωστόσο, οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους/ες, όσοι/ες φύλαξαν και φέτος κάτι για τους ασθενέστερους», σημείωσε ο Κώστας Ευθυμίου.
Δίπλα σε όλους όσοι προσέφεραν αυτή την περίοδο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο η δημοτική Αρχή πρόσθεσε και δεκάδες άλλοι/άλλες, ιδιώτες, μεγάλη αλυσίδα τροφίμων αλλά και επαγγελματίες -όπως η παιδοδοντίατρος που φροντίζει σταθερά τα παιδιά των ωφελουμένων- οι οποίοι/ες επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
Η διοίκηση αναφέρθηκε, με πολλές ευχαριστίες, στον κατάλογο των υποστηρικτών της δομής ονομαστικά, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.
Ειδήσεις από το Χαλάνδρι στο amarysia.gr