Στην κουζίνα με τον Botrini
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα πεπεροντσίνο σε ροδέλες και λεπτοκόβουμε και τις αντσούγιες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά το σκόρδο, τις αντσούγιες και το πεπεροντσίνο. Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε τη ντομάτα και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε την κάπαρη. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Σοτάρουμε για μισό λεπτό να ανακατευτούν με τα υπόλοιπα υλικά.