Δράση συγκέντρωσης τροφίμων ενόψει της γιορτής του Πάσχα, διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς.
Στόχος της δράσης, η ενίσχυση ευάλωτων οικογενειών και πολιτών που εξυπηρετούνται από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου.
Η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Μαρία Κεφαλά Σαλματάνη, καλεί τους δημότες να στηρίξουν το κοινωνικό έργο του Δήμου, συμμετέχοντας στη δράση, η οποία θα υλοποιηθεί
το Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 17:00:
– Στην Κηφισιά, στην οδό Κασσαβέτη & Λεβίδου γωνία έξω από το Cafe Carpo.
– Στη Νέα Ερυθραία στην οδό Χαρ. Τρικούπη έξω από το Εμπορικό Κέντρο Καμάρες.
Στα δύο αυτά σημεία θα συλλέγονται συσκευασμένα – τυποποιημένα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και πασχαλινά γλυκίσματα (τσουρέκια, κουλούρια).
Όπως ενημερώνει η Κοινωνική Υπηρεσία, δέχεται τρόφιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθημερινά 08:00-15:30, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ν. Ερυθραίας (Αθ. Διάκου & Αναξαγόρα 16).
Ειδήσεις από τη Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook