Με πρωτοβουλία του δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη πραγματοποιήθηκε διαδημοτική συνάντηση για να συζητηθεί το θέμα του τρόπου λειτουργίας της Πολεοδομίας της Νέας Ιωνίας.
Στην συνάντηση πήραν μέρος ο δήμαρχος Γαλατσίου και πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Μαρκόπουλος, Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης.
Στη συνάντηση συζήτησαν τα ζητήματα που αφορούν την Πολεοδομία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Υ.ΔΟΜ που στεγάζεται στη Νέα Ιωνία καθώς και την επιβίωση των υπηρεσιών αυτών δεδομένου ότι σήμερα τα κόστη είναι τεράστια και τα επωμίζεται σχεδόν μόνος ο Δήμος Νέας Ιωνίας.
Οι δήμαρχοι κατανόησαν το πρόβλημα και δεσμεύθηκαν να το επικοινωνήσουν από κοινού με παρέμβασή τους στην Κεντρική Διοίκηση.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και Διευθυντικά στελέχη των υπηρεσιών των όμορων Δήμων.