ΠΕΝΤΕΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

AnammaXristougDentrou2017Υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (Ο.Π.ΑΘ.) διοργανώνει από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων και τους φορείς του Δήμου, «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης. Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» θα απαρτίζεται από τα παρακάτω 9 σπιτάκια : Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α΄…
penteli stergiouΔιοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (Ο.Π.ΑΘ.) στο Πολιτιστικό ΚέντροΜελισσίων.
Afisa ApostolatosΣύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης: «Υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (Ο.Π.ΑΘ.) τιμά τον πρώην Συμπολίτη μας Αρχιμουσικό Μαέστρο Διονύσιο Αποστολάτο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων Δήμου Πεντέλης (17ης Νοέμβρη 15 & Αγ. Γεωργίου). Στην εκδήλωση θα λάβουν χώρα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μαέστρου Διονύση Αποστολάτου, ευγενική προσφορά του Κεφαλονίτη γλύπτη, Σπύρου Χουρμούζη. Συμμετέχει…
mesa 2 amarysia copyΗ Yπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων Παναγιώτα Τσινού- Σουλίου μιλάει στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ.
Pontioi 17 amarysiaΤην Παρασκευή 3 Νοεμβρίου διοργανώθηκε από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων Αττικής στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» στους αριστούχους απόφοιτους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων και ομιλία με θέμα «Ο προσανατολισμός της εκπαίδευσης στον ανθρωπισμό» από τον Dr.Αντώνιο Καραμπάτσο, πρ.Εντεταλμένο Καθηγητή Πανεπιστημίου, Σχολικό Σύμβουλο & Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη…
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 10:54

«Εικόνες και μνήμες του ’40».

eikonesMnhmes40 amarysiaΤην Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων παράσταση της θεατρικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας με τίτλο «Εικόνες και μνήμες του ’40». Η είσοδος είναι ελεύθερη.
kentrikh amarysiaΣτο κατάμεστο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» παρουσιάστηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η έκδοση «Οδός Λιθαγωγίας – Ο Δρόμος από την Πεντέλη στον Παρθενώνα».
odos lithagwgias 3 MESA amarysiaΗ Οδός Λιθαγωγίας, μέσω της οποίας το φημισμένο Πεντελικό μάρμαρο μεταφέρθηκε από τα αρχαία λατομεία στην Ακρόπολη «ξαναζωντανεύει» την Τετάρτη 4/10 μέσω του Discover North Athens της Περιφέρειας.
MESA 1Με αφορμή το τέλος των Εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ Παναγιώτης Μούστρης κάνει τον απολογισμό του Φεστιβάλ στην «ΑΜΑΡΥΣΙΑ».
manos eleutheriouΟ Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (Ο.Π.ΑΘ.) ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για τη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 20:00, εκδήλωση με τον Μάνο Ελευθερίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σελίδα 1 από 31

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης