Ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» και τέως αντιδήμαρχος Βασίλης Σάρκουλας έδωσε το «στίγμα» του για τη στάση που κράτησε ο συνδυασμός απέναντι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2024.
Αναλυτικά:
«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 17ης Ιανουαρίου, υπερψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2024, παρά το γεγονός ότι με τη «δημιουργική λογιστική» της Δημοτικής Αρχής, λείπουν κάποια μεγάλα ποσά για υποχρεώσεις που έχει ο Δήμος για το τρέχον έτος. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, θα τα βρει και θα τα προσθέσει στην πρώτη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού (εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί εντός των επομένων δυο μηνών).
Το υπερψηφίσαμε, γιατί το μόνο που περιλαμβάνει είναι η συνέχιση των έργων που ξεκίνησαν επί της δικής μας θητείας: Οι αναπλάσεις της οδού Ειρήνης, της πλατείας του Άη Γιάννη, της βίλας Ιόλα, η ανέγερση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ, η αποπεράτωση του κολυμβητηρίου και ένα σωρό άλλα. Να σημειώσουμε ότι όλα αυτά τα έργα, εκτός από την ανάπλαση της πλατείας του Άη Γιάννη, είναι χρηματοδοτούμενα από διάφορα προγράμματα που πετύχαμε στη θητεία μας.
Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024, απουσιάζει κάποιο έργο που να δείχνει έστω το στίγμα της νέας Δημοτικής Αρχής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δήμαρχος επιχείρησε (δειλά-δειλά, είναι αλήθεια) να δημιουργήσει την αίσθηση ότι παρέλαβε «καμένη γη», πολύ παλιά πρακτική όσων θέλουν να δικαιολογήσουν την αθέτηση των προεκλογικών τους υποσχέσεων, γεγονός που θίχτηκε από την αντιπολίτευση.
Ο δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δεν είναι νέος, συμπλήρωσε 18 χρόνια παρουσίας του στα Δημοτικά πράγματα, 4 χρόνια διοίκησε και 10 περίπου ήταν επικεφαλής παράταξης. Στη δική μας θητεία ήταν παρών στα έδρανα της αντιπολίτευσης και δεν μπορεί να δηλώνει δήθεν «άγνοια» για την γενικότερη κατάσταση του Δήμου ούτε να την υποτιμά. Και φυσικά, δεν μπορεί να μας επικρίνει για τα έργα που ξεκινήσαμε, τα οποία μάλιστα είχε ψηφίσει και ο ίδιος. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι κάθε νέα Δημοτική Αρχή παραλαμβάνει, από την προηγούμενη, συνεχιζόμενο έργο και προσθέτει το δικό της. Και αυτό περιμένουμε, όπως και οι δημότες».
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter