Το βάρος της στην προσπάθεια να μη λείψει τίποτα από κανένα παιδί τα Χριστούγεννα έχει ρίξει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Όπως μετέφερε στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ η αρμόδια δημοτική διεύθυνση, προετοιμάστηκε πυρετωδώς ώστε να καλύψει τις ανάγκες κοριτσιών κι αγοριών των κοινωνικών δομών.
Έως τις 21 Δεκεμβρίου θα έχουν μοιραστεί δώρα και παιχνίδια, που συγκεντρώθηκαν μέσω δωρεών δημοτών, μαζί με την εορταστική τροφοδοσία για τους 500 ωφελούμενους. Στόχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι να ζήσουν τη μαγεία των ημερών όλα τα παιδιά, ιδίως αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.
Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Κωβαίος ευχήθηκαν, με μήνυμά τους, χρόνια πολλά, χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!
Δείτε επίσης: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου – Τριήμερο εκδηλώσεων του ΠΑΟΔΑΠ