Συνεχίζεται δυναμικά το πρόγραμμα των χειμερινών προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Ο Ιταλικός κινηματογράφος ταξιδεύει», θα προβληθεί η ταινία «Το Σύνδρομο του Αντόνιο» σε σκηνοθεσία Κλαούντιο Ρόσι Μάσιμι (2016, 106’)
Ο πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός, παθιασμένος με την αρχαία Ελλάδα, την φιλοσοφία και τα γραπτά του Πλάτωνα. Ταξιδεύει στην Αθήνα του 1970 και εκεί ερωτεύεται την Μαρία. Η χούντα των συνταγματαρχών γίνεται ένα πεδίο πολιτικών, φιλοσοφικών και προσωπικών συναντήσεων αλλά και ενηλικίωσης για τον Αντόνιο.
Πρωταγωνιστούν: Μπιάτζιο Ιακοβέλι, Κεράλ Μπανταλαμέντι (Έτος παραγωγής 2016, διάρκεια 106΄).
Το «ραντεβού» της δραστήριας ομάδας με το κοινό έχει δοθεί για τις 8 μ.μ. στο «Πέτρινο» (Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», Σπάρτης 1, είσοδος από οδός Θεμιστοκλέους).
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr