Την πρόθεση να δρομολογήσει τις παιδικές κατασκηνώσεις και φέτος για περίπου 130 παιδιά ηλικίας 6 – 15 χρονών ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Το πρόγραμμα, που έχει περιορισμούς αριθμού λόγω της πανδημίας, απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου που το ταμείο τους δεν δικαιολογεί κατασκηνώσεις και θα διαρκέσει για εφτά περιόδους φιλοξενίας.
Οι αιτήσεις ελέγχονται στο τμήμα Παιδείας (Λ. Μεσογείων 415, 2ος όροφος) και θα υποβάλλονται στο πρωτόκολλο του Δήμου (ισόγειο) έως 3/7/2020 και ώρες 08:30 – 13:00. Στην επιλογή των παιδιών, σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ κάθε πιτσιρίκι μετέχει σε μία μόνο κατασκηνωτική περίοδο.
Η διοίκηση του Δήμου σημειώνει ότι κάθε ανήλικος θα λάβει μέρος σε μία μόνο κατασκήνωση και για μία κατασκηνωτική περίοδο. Εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή του παιδιού και κατά την άφιξή του στην κατασκήνωση θα πρέπει να προσκομίσει βεβαίωση από τον παιδίατρο για τον πλήρη εμβολιασμό του, ότι δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα και εάν πάσχει από κάποιο νόσημα του επιτρέπει να συμμετέχει στο πρόγραμμα των κατασκηνώσεων.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τους όρους και τον τρόπο συμμετοχής
Δείτε επίσης: B. Zoρμπάς: Τα κριτήρια της δημιουργικής απασχόλησης είναι δίκαια