Για τις ενέργειές της σε σχέση με τη δυσοσμία των φρεατίων, που παρατηρείται στην περιοχή του Κοντοπεύκου, πληροφόρησε η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής.

Στον απόηχο των πρόσφατων αντιδράσεων κατοίκων, εμπόρων και «Νέας Αρχής», έκανε λόγο για «μείζον και διαχρονικό ζήτημα», σημειώνοντας ότι η διοίκηση του Δήμου «είναι ενήμερη για το πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται κυρίως στις οδούς Κύπρου, Δερβενακίων και Υακίνθου και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η ΕΥΔΑΠ, ως η πλέον αρμόδια για την επίλυση του θέματος, να προχωρήσει στην ενέργειες που απαιτούνται.
«Είναι χαρακτηριστικό πως η τελευταία επαφή του Δήμου Αγίας Παρασκευής με την ΕΥΔΑΠ, πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου με τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, να αποστέλλει έγγραφο προς την ΕΥΔΑΠ, τονίζοντας για μία ακόμα φορά το πρόβλημα και ζητώντας εκ νέου οι υπεύθυνοι της εταιρείας να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος», σημείωσε η δημοτική Αρχή, καταλήγοντας: «Σε αντίθετη περίπτωση η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να ασκεί πίεση προκειμένου η ΕΥΔΑΠ να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες εργασίες για να μπει τέλος στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής του Κοντοπεύκου.
Δείτε επίσης: Εγένετο… Τοπικό Συμβούλιο Νέων
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr