Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.
Ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών Mr. Michel Lebrun και τον πρόεδρο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Επιτροπή των Περιφερειών Dr. Michael Schneider.
«Η ενότητα του Ελληνισμού και η κοινή συμπόρευση Ελλάδας και Κύπρου μέσα και από το περιφερειακό συμβούλιο στις Βρυξέλλες είναι απαραίτητο συστατικό στοιχείο για να ξεπεράσει τα μεγάλα οικονομικά, εθνικά και ιστορικά προβλήματα η χώρα μας, μέσα από το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Γίνεται σπουδαία δουλειά από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης των Ελληνικών και Κυπριακών αντιπροσωπειών, γεγονός που ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ επικροτώ και στηρίζω σε απόλυτο βαθμό, ώστε να εγκαθιδρυθούν οι δικές μας πολιτικές και να ληφθούν αποφάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που να αφορούν στις δικες μας ανάγκες», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στις Βρυξέλλες, στη κοινή συνάντηση των αντιπροσώπων της Ελλάδας και Κύπρου, ευρωβουλευτών και της μονίμου αντιπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Α. Παπαδοπούλου.