Ο Δήμος Διονύσου ανακοίνωσε ότι η 10ήμερη δράση δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων Covid-19 θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμα ημέρες.
Συγκεκριμένα, η δράση, η οποία αφορά αποκλειστικά πεζούς πολίτες, πήρε παράταση και θα διεξάγεται έως και την Παρασκευή 7 Μαΐου (εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες), στον Άγιο Στέφανο, επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου (στο ύψος της Λαϊκής Αγοράς). Ειδικότερα, τα τεστ θα πραγματοποιούνται κανονικά από τη Μεγάλη Δευτέρα 26/4 έως και την Μεγάλη Πέμπτη 29/4 & από την Τρίτη του Πάσχα 4/5 έως και την Παρασκευή 7/5 και ώρες 10:00 έως 15:00.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν στο πλαίσιο του διαγνωστικού ελέγχου στέλνοντας τον κωδικό 1, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.
Διαβάστε: Πρώτη συνεδρίαση ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ.: Έμφαση στην πρόληψη της παραβατικότητας