Δίπλα στο χάντμπολ και στη γυναικεία ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου, βρέθηκε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.
Η υπουργός βρέθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στο κλειστό Καπανδριτίου και παρακολούθησε τον αγώνα χάντμπολ ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΣΑΔ και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, για την 3η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών Χάντμπολ.
Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, η παρουσία της Σοφίας Ζαχαράκη στις εξέδρες, δεν αιφνιδίασε τους φίλους της νεοφώτιστης ομάδας της βορειοανατολικής Αττικής καθώς η ίδια είναι παλιά αθλήτρια χάντμπολ και υποστηρίκτρια-φίλαθλος του ΑΣΑ Διονύσου, αφού διαθέτει την δική της Κάρτα Διαρκείας Υποστήριξης Φιλάθλου.
Μαζί με τον πρόεδρο του ΑΣΑΔ Μάριο Λουκάτο, η Σοφία Ζαχαράκη παρακολούθησε τον αγώνα, που για την ιστορία έληξε 25-27 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, με μεγάλο ενδιαφέρον και αθλητικό παλμό. Μάλιστα ζήτησε να μάθει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, προκειμένου κάθε φορά που οι υποχρεώσεις της στο Υπουργείο το επιτρέπουν, να βλέπει την ομάδα από κοντά, τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες.
Για την παρουσία της στο κλειστό Καπανδριτίου, η υπουργός ανέφερε: «Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησα την Κυριακή τον αγώνα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου, εναντίον το Ολυμπιακού στο Καπανδρίτι. Το πάθος, η ομαδικότητα και η στοχοπροσήλωση που χαρακτηρίζουν τις αθλήτριες προκαλούν θαυμασμό και ενδυναμώνουν τη γυναικεία εκπροσώπηση στον χώρο του αθλητισμού! Μέχρι να τις ξαναδώ, τους εύχομαι κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς τους αγώνες, αθλητικούς και προσωπικούς».
Ειδήσεις από τον Διόνυσο στο amarysia.gr