Τι χρειάζεται ένα μυστικό «Ραντεβού στον Ήλιο» για να έχει επιτυχία; Μια παραλία κάπου στην ανατολική Αττική, τραπεζάκια πάνω στην άμμο, Ούζο Πλωμαρίου να γεμίζει τα ποτήρια με γεύση καλοκαιριού, νόστιμους μεζέδες, μια σκηνή όπου τα πιο καυτά ονόματα της εγχώριας μουσικής, η Ρένα Μόρφη, η Πέννυ Μπαλτατζή και οι Gadjo Dilo ξεσήκωσαν με τις μουσικές τους, αλλά και τον ξεκαρδιστικό stand-up comedian Ζήση Ρούμπο με το αυτοσαρκαστικό, βιτριολικό χιούμορ του.
Αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό live ξεσηκωτικής μουσικής, Ούζου Πλωμαρίου, θάλασσας και ήλιου, έζησαν την Πέμπτη 12 Ιουλίου σε παραλία της ανατολικής Αττικής οι 160 τυχεροί του διαγωνισμού MAD Secret «Ραντεβού στον Ήλιο».
Αυτό όμως που έκανε ξεχωριστό τον διαγωνισμό MAD Secret «Ραντεβού στον Ήλιο», ήταν το στοιχείο της έκπληξης. Κανείς από τους συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τα 3.000 άτομα, δεν γνώριζε πού θα γίνει, ποιους μουσικούς θα ακούσει και τι θα συναντήσει εφ’ όσον θα κέρδιζε τη συμμετοχή του μετά από σχετική κλήρωση. Το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι αυτό το καλοκαιρινό «mad secret» πάρτι το διοργάνωνε το μουσικό κανάλι MAD για το Ούζο Πλωμαρίου, ότι παρουσιαστής θα ήταν ο Ζήσης Ρούμπος και ότι θα ζούσαν μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση παρέα με τους κολλητούς τους. Κι όταν έφτασαν στην παραλία της ανατολικής Αττικής και αντίκρισαν το σκηνικό που είχε στηθεί, έγιναν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του πάρτι με μουσική, χορό και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.
Μια μικρή γεύση του τι έγινε στο μυστικό «Ραντεβού στον ήλιο»:
Για σχεδόν πέντε ώρες, όσο διήρκησε το μυστικό «ραντεβού στον Ήλιο», τα social media των τυχερών του διαγωνισμού πήραν φωτιά από τις αναρτήσεις, χόρεψαν, τραγούδησαν και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους κάτω από τον ήλιο. Ένα καλοκαιρινό event, μια ουζοκατάσταση μετά μουσικής που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.
Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.
Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρίσκεται σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. Από την Αμερική και τον Καναδά ως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και από την Ιαπωνία και τη Ρωσία ως τη Νότιο Αφρική και την Ταϋλάνδη. Oι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων, ενώ από αυτό το ποσοστό, το 42% το απορροφά η Γερμανία, η οποία αποτελεί και την αγορά με τη μεγαλύτερη δυναμική της Ευρωζώνης.
Το Ούζο Πλωμαρίου είναι ένα απόσταγμα με διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις, όπως το χρυσό στον διεθνή οργανισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, με τον χαρακτηρισμό «World Class, Extraordinary Product», αλλά και για το Platinum βραβείο στο διαγωνισμό των Αιωνόβιων brands (2016), για τα 120 και πλέον χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά.
Δείτε επίσης: www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari