Μεζεδοπωλείο που παντρεύει την παράδοση και την αγαπημένη ελληνική κουζίνα με την τέχνη και τον ρομαντισμό. Το σκηνικό συνθέτουν ένα ροζ μπαρ, υφασμάτινα καπέλα που κρέμονται ανάποδα από την οροφή, ξύλινα τραπεζάκια και μια γυναίκα που γδύνεται πίσω από το παραβάν. Η κουζίνα του Παρθεναγωγείου φέρει τον αύρα παραδοσιακών πιάτων με πολλές δημιουργικές πινελιές. Από τα ρολάκια μελιτζάνας με 5 είδη τυριών έως τη στωική «Πηνελόπη» (τηγανιά κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και πιπεριές) και την «Έξαψη του Chef» (πανσέτα μαριναρισμένη σε 10 μυρωδικά και μυστική καραμελωμένη σος), το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να δοκιμάσετε τις γεύσεις του Μεζεδοπωλείου ξανά και ξανά. Στα συν οι προσιτές τιμές αλλά και οι «παρθένες», τα ρακόμελα του μαγαζιού που αποτελούν συνδυασμούς από διαφορετικά μέλια και σπάνια μυρωδικά!