Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αλέξη Γρίβα, μέλους της προπονητικής ομάδας του Συλλόγου.
Με μία ανακοίνωση του ο Όμιλος αποχαιρετά τον Αλέξη, που όπως τονίζει υπήρξε για περισσότερα από είκοσι χρόνια ενεργό μέλος της οικογένειας του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης.
«Ο Σύλλογος αποτελούσε το δεύτερο σπίτι του. Υπήρξε αθλητής του ΑΟ Φιλοθέης στο άλμα εις ύψος και στη συνέχεια παρέμεινε ενεργός στον χώρο του στίβου, με ιδιαίτερη αγάπη για τον κλασικό αθλητισμό και ιδιαίτερα τις ρίψεις, στις οποίες παρέμεινε αφοσιωμένος μέχρι το τέλος. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους του. Στις 4.4 θα έκλεινε τα 52 έτη. Καλό σου ταξίδι, Αλέξη» αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ειδήσεις από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook






































































































