O head bartender του 6 d.o.g.s. μάς σερβίρει μια καπνιστή παραλλαγή του κλασικού sour cocktail, εμπνευσμένη από το απόκοσμο ηφαιστειακό τοπίο του νησιού Niihau στη Χαβάη.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 COCKTAIL
• 50 ml Empire London Dry Gin αρωματισμένο με φρέσκο σύκο
• 10 ml Marie Brizard essence
• 15 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
• 20 ml φυσικό χυμό ανανά
• 15 ml σιρόπι αμυγδάλου
• 2 dash aphrodite bitters
• 3-4 dashes μαύρο κάρδαμο
• λίγο ανθόνερο πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε ένα σέικερ, ρίχνεις όλα τα υλικά εκτός από το ανθόνερο και χτυπάς καλά για μερικά λεπτά.
2.
Ψεκάζεις ένα ποτήρι coupe με το ανθόνερο και διπλοσουρώνεις σε αυτό το περιεχόμενο του σέικερ.
3. Γαρνίρεις με μερικούς σπόρους μαύρου κάρδαμου.