Οι Δήμοι Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου και Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συμμετέχουν στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Στη Νέα Ιωνία η δράση θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου (Αγίου Γεωργίου 40)
Στο Ηράκλειο η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο (είσοδος Μαρίνου Αντύπα).
Στη Νέα Φιλαδέλφεια τα σχολικά θα τα συλλέξει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου της πόλης (Λ. Δεκελείας 97).
Σε αυτή τη δράση συγκεντρώνουμε τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.
Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
Όλοι Μαζί Μπορούμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς χαρά, χωρίς τα απαραίτητα.