Με ωραίες ιδέες για τη νέα περίοδο επανέρχεται η Ένωση Κεφαλληνίων & Ιθακησίων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων και προτρέπει όλους να πλαισιώσουν τις δραστηριότητές της.
Δείτε το πρόγραμμα Οκτωβρίου, όπως το παρουσιάζει η ίδια η Ένωση:
A. ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τι πιο όμορφο για αρχή, από μια ομαδική συνάντηση με τραγούδι, φαγητό και γλέντι. Αυτό θα γίνει την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20.30 στην ταβέρνα «Χρήστος» στο Άνω Χαλάνδρι (οδός Δουκίσσης Πλακεντίας 48).
Τιμή συμμετοχής 22 ευρώ το άτομο (φαγητό και ποτό απεριόριστα). Πληροφόριες κρατήσεις στα τηλ. 2108081271 (πρόεδρος ) και 2102133047 (Κουβέλα).
Β. ΠΟΡΤΗ ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η Ένωση, όπως κάθε χρόνο, θα γιορτάσει μεγαλόπρεπα τη μνήμη του πολιούχου και προστάτη της Κεφαλονιάς Αγ. Γερασίμου, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και από ώρας 09.00, στον Ι. Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Πολιτεία της Κηφισιάς. Μετά το Ιερατικό συλλείτουργο και την αρτοκλασία, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στον περίβολο του ναού, όπου θα μοιραστεί και το Δικονάρι του Αγίου για ευλογία και βοήθεια. Η παρουσία σας στην εορτή θα είναι για μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά.
Γ. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Σχεδιάσαμε για σας μια όμορφη και ξεκούραστη εκδρομή, το Σάββατο 29/10. Θα επισκεφθούμε την Ι. Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμμένων Βούρλων, όπου θα ξεναγηθούμε στους χώρους της (κτίσμα του 11ου αιώνα). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε, για βόλτα και φαγητά, το φημισμένο και πανέμορφο Αχίλλειον Πελασγίας. Τιμή συμμετοχής 40 ευρώ (μεταφορικά και φαγητό). «Κρατήσεις στα τηλ. 2108081271, 2102138647.