Το αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κηφισιάς φιλοξένησε, το Σάββατο 12 Απριλίου μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση, η οποία υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς και του αντιδημάρχου Πολιτισμού Χρήστου Καλού.
Ο συνθέτης Zinelli, παρουσίασε το ηλεκτρονικό έργο «THRINΩ – «Ο θρήνος της μάνας»» σε ποίηση των Ν. Βρεττάκου, Κ. Βάρναλη, Ν. Γκάτσου, Ν. Καζαντζάκη και Γ. Ρίτσου, με τη συμμετοχή του μουσικού συνόλου BILINGUAL και της χορογράφου Παυλίνας Τσιάτσιου.
Όπως περιγράφουν οι διοργανωτές, «η παράσταση ήταν ένα καθηλωτικό έργο για έγχορδα, πιάνο, κρουστά, υψίφωνο, συνθετητές και χορό. Μοναδική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι θεατές με τα κεριά που άναψαν και τραγούδησαν όλοι τον ύμνο μαζί με τους καλλιτέχνες».
Ειδήσεις από τη Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook