Θαλασσογραφίες, διαφορετικές η μία από την άλλη με κυρίαρχο το μπλε χρώμα της θάλασσας. Κάποιες αιχμαλωτίζουν το μεγαλείο της φύσης της Σάμου -βουνά, μονοπάτια τρεχούμενα νερά-, άλλες πάλι αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του νησιωτικού τοπίου.
Ταξιδιάρικοι πίνακες που παρουσιάζουν τη ζωή της ελληνικής ναυτοσύνης και των ψαράδων, αλλά και άλλοι που γεμίζουν τις ψυχές μας με φως και θαλασσινές εικόνες.
Η έκθεση ζωγραφικής της Σαμιώτισσας ζωγράφου Ισμήνης Παναγιωτίδου φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Πολιτιστικού «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς από τις 18 έως τις 27 Νοεμβρίου.
Η θάλασσα, πάντα ζωογόνος δύναμη της ελληνικής κοινωνίας, ήταν κυρίαρχη στην έκθεση που έφερε τον τίτλο «Το ταξίδι» και τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.
Μεταξύ των επισκεπτών της έκθεσης ήταν οι: Λουκία Κεφαλογιάννη, Θοδωρής Ρουσσόπουλος, Γιώργος Θωμάκος, Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών Ευσέβιος, Σταύρος Ζαπάντης, Αχιλλέας Κουρέπης, Λάουρα Αλιπράντη, Θεοχάρης Αποστόλου, Ειρήνη Λιναρδάκη.