Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volley League ο ΑΟΠ Κηφισιάς αντιμετωπίζει στην Βέροια τον Φίλιππο την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 18:00.
Για το παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς ο οποίος τόνισε: «Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Με όποια σύνθεση και να αγωνιστεί ο Φίλιππος, θα είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε σαφή εικόνα. Πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή σε μπλοκ απέναντι σε συγκεκριμένους παίκτες των γηπεδούχων.
Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε με μεγάλη θέληση για να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε δεν μας ταιριάζει. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μαζέψουμε τους βαθμούς που μπορούμε με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών».
Διαβάστε: A.E. Κηφισιάς: «Ενωμένοι να στηρίξουμε την απόφαση για επιστροφή στις προπονήσεις»