Την αναγκαιότητα να μπει συγκεντρωμένη και με ενέργεια στο παρκέ η Κηφισιά στον αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (21/11) επεσήμανε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο σέντερ της Κηφισιάς δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας των βορείων προαστίων:
Για τη νίκη στην Καβάλα: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας. Η Καβάλα ήθελε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους και έβγαλε πολλή ενέργεια στο παρκέ όμως στο τέλος κάποια αμυντικά ριμπάουντ και καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι μάς έδωσαν τη νίκη. Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες που διψάνε για διάκριση και τα δίνουν όλα στο παρκέ. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ γιατί δουλεύει σωστά και με την εμπειρία μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και βελτιώνεται συνεχώς με τις αλλαγές που κάνει. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται συγκέντρωση και ενέργεια από την πλευρά μας».
Στόχος για φέτος: «Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».
Γιατί επέλεξε το νούμερο 55: «Ήταν η φανέλα που είχα διαλέξει στο draft για το NBA».
Στον ελεύθερο χρόνο του: «Μου αρέσει να πηγαίνω για καφέ με φίλους, για ψαροντούφεκο, να διαβάζω βιβλία και να ακούω μουσική».
Αγαπημένο φαγητό, ταινία, ομάδα NBA: «Τα γεμιστά, Once Upon a time in America, San Antonio Spurs».
Νίκος Καραβάσιος