Ένας βαθμός στο εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη αρκεί στην Κηφισιά για να πανηγυρίσει την επιστροφή στη Super League μετά από ένα χρόνο.
Ήταν 11 Μαΐου 2024 όταν το παρθενικό ταξίδι της Α.Ε. Κηφισιάς στη Super League ολοκληρωνόταν μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό. Ένα χρόνο παρά… μια εβδομάδα μετά, η ομάδα των βορείων προαστίων ετοιμάζεται να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείχνοντας πως το μέλλον της ανήκει. To συγκρότημα του Σεμπάστιαν Λέτο παραμένει αήττητο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο μίνι πρωτάθλημα των playoff ανόδου δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ!
Την τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή 4 Μαΐου (14.45, ΣΚΑΪ) η Κηφισιά φιλοξενεί την Ηλιούπολη και η Καλαμάτα το Αιγάλεω.
Η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει απλά ένα βαθμό στο κατάμεστο Ζηρίνειο για να πανηγυρίσει την (επ)άνοδο στη Super League 1 παρέα με τους πιστούς φίλους της. Αν ηττηθεί η Κηφισιά, τότε η Καλαμάτα προβιβάζεται μόνο με νίκη απέναντι στο Αιγάλεω.
Μόνο που κανείς εκ των «κυανόλευκων» δεν δείχνει …τάσεις αυτοχειρίας και το Ζηρίνειο την Κυριακή αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές σε έναν αγώνα που όλοι ευελπιστούν να εξελιχθεί σε φιέστα ανόδου! (Ο αγώνας είναι sold out).
Η τελευταία αγωνιστική των play off
Κυριακή 4 Μαΐου
Κηφισιά – Ηλιούπολη
Καλαμάτα – Αιγάλεω
Ρεπό: Πανιώνιος
Η βαθμολογία
Κηφισιά 45
Καλαμάτα 43
Πανιώνιος 34
Αιγάλεω 23
Ηλιούπολη 20