Στις κινητοποιήσεις του Δήμου με παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ, την Παρασκευή 5/8/2016, συμμετέχει και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων τονίζονται τα εξής:
O Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των αγώνων του ενάντια στα συνεχιζόμενα αδιέξοδα των κυβερνητικών πολιτικών (αντιασφαλιστικά και αντεργατικά νομοσχέδια ) που επιβάλει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αλλά και ως κάτοικοι και πολίτες στην πόλη που εργαζόμαστε, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην επιβολή νέων πλευρικών διοδίων που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα λειτουργήσουν μέχρι το 2018 στον κόμβο Βαρυμπόπης και Αγίου Στεφάνου.
Οι δρόμοι είναι δημόσιο αγαθό και ήδη έχουν πληρωθεί άπειρες φορές από τη φοροεπιδρομή, από τις τσέπες των εργαζομένων.
Ως δημόσιο αγαθό πρέπει να παρέχονται δωρεάν δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και μέσο πλουτισμού εταιρειών και εργολάβων σε βάρος του ελληνικού λαού που μαστίζετε από τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές.
Είμαστε μαζί με όσους αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων και την παραχώρηση των εθνικών οδών στους ιδιώτες.
Είμαστε κατά των διώξεων όσων αγωνίζονται για την κατάργηση της επιβολής και αυτού του χαρατσιού.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις του Δήμου με παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ Μεσογείων 119 την Παρασκευή 5/8/2016.Τόπος συγκέντρωσης στο κεντρικό δημαρχείο στις 9:30π.μ. Η μεταφορά και επιστροφή θα γίνει με πούλμαν μισθωμένα από το Δήμο. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα τηλ. του Δημαρχείου 2132007251-254, προκειμένου να υπάρξει ο αντίστοιχος αριθμός μεταφορικών μέσων.