Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος, ήρθε από τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημιουργία» Παναγιώτη Ιωάννου.
Ο δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023 υπογράμμισε ότι «Ο Τάσος Μαυρίδης αφήνει το δικό του αποτύπωμα στην πόλη». Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ιωάννου τονίζει μεταξύ άλλων ότι η «Νέα Δημιουργία» είναι «η μόνη παράταξη που διαθέτει την σοβαρότητα, την εμπειρία, τις γνώσεις και το όραμα, να υλοποιήσει όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας…».
Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Ιωάννου:
«Πάνε λίγες ώρες που πληροφορήθηκα ότι ο Τάσος Μαυρίδης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023, δηλώνοντας ότι ο κύκλος του ολοκληρώθηκε.
Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εξέλιξη για την πόλη, καθώς ο Τάσος Μαυρίδης, με την αυτοδιοικητική του πορεία για σχεδόν τρεις δεκαετίες, αφήνει το δικό του αποτύπωμα στην πόλη.
Τα δύο χρόνια που συνεργάστηκα μαζί του από τη θέση του αντιδημάρχου, διαπίστωσα την αγάπη του για την πόλη και παρά τις σοβαρές διαφωνίες μας και τις διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω σε θέματα του Δήμου, υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.
Του εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό σε ότι και αν κάνει μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.
Πλέον όλοι οι πολίτες κατανοούν την ανάγκη η Λυκόβρυση και η Πεύκη να κοιτάξουν μπροστά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.
Και αυτό θα γίνει με τη «Νέα Δημιουργία», την μόνη ανεξάρτητη, ανθρωποκεντρική παράταξη που διαθέτει την σοβαρότητα, την εμπειρία, τις γνώσεις και το όραμα, να υλοποιήσει όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας…».