Με ανακοίνωση του το μέλος της παράταξης «Δήμος Μπροστά+» και τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ Χαράλαμπος Καρανάσος, κάνει λόγο «για τραγικές εικόνες και απαράδεκτη εγκατάλειψη των δομών του ΠΕΑΠ» εστιάζοντας αυτή τη φορά στο θεατράκι της Λυκόβρυσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τραγικές είναι οι εικόνες από την απαράδεκτη και πλήρη εγκατάλειψη των δομών του ΠΕ.Α.Π. Ο λόγος, αυτή τη φορά, για το θεατράκι της Λυκόβρυσης, το οποίο αν και κάποτε αποτελούσε στολίδι του πολιτισμού, κάποιοι, όπως φαίνεται, αποφάσισαν να καταστρέψουν. Άξιο αναφοράς είναι ότι τον Ιούλιο του 2021 η παρούσα διοίκηση του ΠΕ.Α.Π είχε οργανώσει εκδήλωση στον συγκεκριμένο χώρο παρουσία Δημάρχου. Κανείς τους δεν είδε τις τραγικές αυτές εικόνες.
Αν η πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π έχει πλέον κουραστεί από τα καθήκοντά της και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, μπορεί να παραιτηθεί. Καλούμε, τόσο την δημοτική αρχή, όσο και την διοίκηση του ΠΕ.Α.Π να λάβουν άμεσα μέτρα για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του χώρου.