Mε ανακοίνωσή του το ΕΠΑΨΥ /Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας Λυκόβρυσης ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην ποιοτική αναβάθμιση του κτιρίου όπου και στεγάζει τις υπηρεσίες του. Ειδικότερα: «Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Μικρασιατών Πεύκης-Λυκόβρυσης «Ιωνία» και ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο για την έμπρακτη συμπαράστασή που επέδειξε στη προσπάθεια μας για ποιοτική αναβάθμιση του κτιρίου που στεγαζόμαστε. Οι άνθρωποι του Συλλόγου με ευαισθησία, ευελιξία και συνέπεια ανέλαβαν το κόστος της αγοράς χρωμάτων, με τα οποία βάψαμε τους κοινόχρηστους χώρους του Οικοτροφείου.
Η προσπάθεια αυτή του Συλλόγου Μικρασιατών βρήκε σύμμαχο το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Χ. Σκαμάκη. Έτσι ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης διέθεσε το συνεργείο ελαιοχρωματιστών που ανέλαβε την τέλεση του έργου.
Το αποτέλεσμα αποτελεί έμπρακτη απόδειξη πως όταν η διάθεση για προσφορά, η ευαισθησία, και η συνεργασία συντονίζονται, παράγουν αξιόλογα έργα, με ευεργετικές συνέπειες για τον συνάνθρωπο.