Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών στις σχολικές μονάδες της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την ενίσχυση της καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τοποθέτησε δύο υπερσύγχρονες κλιματιστικές μονάδες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.
Τα κλιματιστικά τοποθετήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου διασφαλίζοντας έτσι συνθήκες άνετης άθλησης για τους μαθητές και τους χρήστες των σχολικών εγκαταστάσεων.
Επιπλέον, επίκειται η τοποθέτηση δύο νέων μονάδων στο 5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, ενώ κλιματιστικά θα τοποθετηθούν και στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης.
Η τοποθέτηση των κλιματιστικών μονάδων χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και ανέρχεται σε 22.000 €.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Η επένδυση στις σχολικές μας υποδομές είναι επένδυση στο μέλλον των παιδιών μας.
Με στοχευμένες παρεμβάσεις, όπως η τοποθέτηση σύγχρονων κλιματιστικών μονάδων, διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον που προάγει την εκπαίδευση και σέβεται τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών.
Συνεχίζουμε με συνέπεια, με σχέδιο και με την πεποίθηση ότι αξίζουμε όλοι καλύτερες συνθήκες μάθησης και διδασκαλίας.
Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης παραμένει σταθερά προσηλωμένος στη διαρκή αναβάθμιση της σχολικής καθημερινότητας, με πράξεις και όχι μόνο με λόγια».